#voordeligvrijdag: de Puntpaprika

Standard

Deze week is de puntpaprika in de aanbieding bij de Albert Heijn, oftewel het hoofdingrediënt van vandaag!

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Meng het gehakt met een eitje, rode ui, knoflook en een potje maïs of erwtjes en worteltjes. Breng het op smaak met peper, zout, gember, koriander en chilivlokken.
3. Verdeel het gehakt over de 4 gehalveerde punt paprika’s.
4. 30-45 minuten in de oven en eten maar.

Serveer er lekker een salade bij met tomaat en komkommer.

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s