#VoordeligVrijdag: Paassalade met varkenshaas medaillons.

Standard

Goede vrijdag, #VoordeligVrijdag, oftewel jezelf al een beetje verwennen voor Pasen. Natuurlijk weer voor een leuke prijs. Vandaag heb ik alle ingrediënten bij de Lidl gekocht.

Ingredienten

Wat heb je nodig:
– 90 gram varkenshaas
Kerrie mayonaise
– Veldsla
– 1 tomaat
– 1/2 komkommer
– 1/2 rode ui (klein)
– 100 gram tagliatelle
– 1/2 citroen
– Olijfbrood

Lijstje

1. Snijd 3 mooie gelijke plakken van de varkenshaas. Marineer deze met de kerrie olijfolie die je wellicht nog over hebt van de kerrie mayonaise. Knijp een halve citroen deels uit en zet het 20 minuten weg in de koelkast.

Voorbereiding

2. Zet ruim kokend water op en voeg hier de tagliatelle aan toe. Kook het zoals op de verpakking staat aangegeven.

3. Snijd de tomaat, komkommer en ui in kleine stukjes en vermeng dit met de veldsla in een ruime kom.

4. Giet de tagliatelle af en spoel dit af met koud water. Laat alles goed uitlekken en meng de tagliatelle door de veldsla. Knijp hier de rest van de citroen over uit en een scheut olijfolie. Meng het geheel goed door elkaar.

5. Zet een koekenpan op hoog vuur. Braad de varkenshaas medaillons aan in de marinade. Elke kant 4-5 minuten en dan zijn ze klaar. Let op de dikte van de medaillons, dit bepaalt de braadtijd. Snijd het brood en voeg de kerrie mayonaise toe aan de salade. Leg de medaillons op de salade en genieten maar.

Salade

Advertisements

One thought on “#VoordeligVrijdag: Paassalade met varkenshaas medaillons.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s